Unutarnji i vanjski životni prostor

Unutarnji i vanjski životni prostor

Ponukana ekološkom katastrofom u neposrednoj blizini lokacije na kojoj živim, odlučih se oglasiti iz perspektive osobe s iskustvom i nepobitnim dokazima da se vjera u prirodu i dosljednost u korištenju prirodnih proizvoda isplati. Također, mislim da za sebe s pravom mogu reći da sam jedna od knjiških moljaca i zaljubljenika u znanost te da NIKAD ne iznosim neprovjerene tvrdnje. Pa, sukladno tome, kod mene možete čitati članke pisane i po mjesec dana nakon proučavanja i po stotina studija te sažimanja informacija i zaključaka za koje sam smatrala da vrijedi podijeliti, da ih morate čuti.

 

Kvaliteta zraka kojeg udišemo

Ovdje bih se fokusirala na ono što smatram najboljim alatima koje sam ikada imala, a koji djeluju u smjeru očuvanja zavidne kvalitete zraka u mome domu, ali i očuvanja zdravlja. To su definitivno difuzor i eterična ulja.

Zašto? Jer nam sugeriraju da ne izlazimo van, da zatvorimo prozore i ostanemo u svojim domovima dok opasnost ne prođe. Jasno da takav zrak s vremenom gubi na kvaliteti te da treba nešto poduzeti.

Ultrazvučni difuzor raspršivači kombiniraju prednosti ovlaživača, pročišćivača zraka te aroma difuzora. Razbijanje mješavine vode i eteričnih ulja u te njihovo raspršivanje u obliku milijuna mikročestica u zrak daje nevjerojatne pomake po pitanju zdravstvenog stanja ljudi.

No, da bi ste shvatili snagu ovih malih uređaja, u kombinaciji sa snagom eteričnih ulja, važno je znati da ovaj duo pročišćava zrak i od mikroorganizama i od toksičnih spojeva, ali i regulira vlažnost zraka. Fascinantno i nešto za što tvrdim da mora imati svaka obitelj!

 

Preveniraj!

Budući da eterična ulja imaju snažne benefite na sve organske sustave u našem tijelu, aromaterapija je sve snažnija i u Hrvatskoj. Stoga, ukoliko krenete istraživati načine na koje si možete pomoći ovim prirodnim supstancama, naići ćete na stotine izvora koji neosporno ostavljaju impresivan dojam. Studije koje dokazuju učinak eteričnih ulja zaista vrijedi pročitati jer jasno poručuju da je u prirodi odgovor uspješnog preveniranja mnogih naših tegoba.

Ako me pratite već neko vrijeme, onda ste zapazili da spominjem studiju koja alarmira na dokaz da je zrak u našim domovima (zbog isparavanja toksičnih para iz sredstava koje koristimo) i do 15x zagađeniji od zraka vani. Ako je ovo vani sada alarmantne kvalitete, onda je jasno o čemu se zaista radi.

 

Koliko, u stvarnosti, toksični spojevi utječu na zdravlje djece, pročitajte OVDJE.

 

Probudite se i čuvajte se!

 

Za individualne konzultacije, kontaktirajte me putem kontakt forme, a za narudžbu kliknite OVDJE.