Kako kupiti Start paket

Kako kupiti Start paket

Često me pitate ovo pitanje pa sam odlučila staviti sve na jedno mjesto kako bih vam olakšala pitanje odabira. Kako biste shvatili što vam treba i što je najbolje za vas, važno je da si odgovorite na dva pitanja. Prvo je vezano uz kvalitetu eteričnih ulja, a drugo uz kvalitetu difuzora. Evo što pod time mislim:

Važnost kvalitete eteričnih ulja

Jeftina eterična ulja su uglavnom sintetičke mješavine. Dakle, ovdje bi mogli reći da vrijedi pravilo u kojem cijena otkriva kvalitetu. Zasigurno nije isti proces proizvodnje kod izrade bočice lavande čija je cijena 2 eura i one čija je cijena 10 eura. Bez obzira što na bočici eteričnog ulja stoji da je to „100% čisto“ eterično ulje, ono to ne mora biti. Više o temi kvalitete možete pročitati ovdje.

Dakle, ako zaista želite da eterično ulje ima terapeutski učinak na vaš organizam, tj. pozitivno utječe na vaše zdravlje, onda birajte samo ona ulja kod kojih imate transparentne podatke o svakom detalju u kompletnom ciklusu proizvodnje. Upravo zbog svega što Young Living, kako kompanija, regulira tijekom procesa proizvodnje, ja sam se odlučila za njih. O svemu što njih čini drugačijima možete pročitati ovdje.

Kada ste proučili ova dva članka na koja su vas odvele poveznice, vjerojatno ste shvatili koliko je važna tema kvalitete eteričnih ulja ukoliko zaista želite terapeutski učinak. Sada ću vam ispričati zašto sam se odlučila za Young Living! Vidjeli ste da imaju garanciju kvalitete (prilikom proizvodnje eteričnih ulja) koja je iznad organskih uvjeta. Npr. imaju svoje (i partnerske) farme otvorene za posjetitelje tako da se svi mogu uvjeriti da se njihov Seed to Seal zaista poštuje u svakom segment proizvodnje.

Više o pojmu “organsko” možete naći ovdje, a kao najvažniji dio izdvajam “Products labeled “organic” must contain at least 95% organically produced ingredients (excluding water and salt)”. Dakle, ako vidite oznaku da je neko ulje organsko, to ne znači da je najveće kvalitete. U takvim uljima je dozvoljen 5%-tni sadržaj neorganskog materijala, dok Young Living, po svojoj Seed to Seal garanciji, nudi 100%-tni prirodni organski sadržaj. On ne tolerira kemikalije ili pesticide. Druga usporedba bi bila da, po USDA Organic kriterijima, tlo mora biti netretirano pesticidima u zadnjih 7 godina. Seed to Seal garantira da tlo nije tretirano pesticidima najmanje 50 godina!

Meni je ova informacija bila dovoljna da odlučim koja ulja želim svojoj obitelji.

Važnost kvalitete difuzora

Kada pričamo o eteričnim uljima, onda je važno znati da ona imaju vrlo široku primjenu. To znači da se mogu koristiti na više načina, a ja bih svakako izdvojila korištenje u difuzoru te topikalnu primjenu kao dva temeljna načina korištenja. Dakle, odaberite kvalitetan difuzor te najkvalitetnija eterična ulja koja pronađete.

Kvaliteta difuzora je važna i bez obzira što ste možda pomislili da je svejedno hoćete li kupiti jeftini difuzor iz inozemstva ili neki skuplji, vjerujte da svaki proizvod s razlogom ima svoju cijenu. Ukratko, kvaliteta plastike je od izuzetne važnosti i mislim da je važno da znate kako nisu svi difuzori izrađeni od kvalitetnih materijala. Taj problem je važno spomenuti jer se plastika razgrađuje pod utjecajem eteričnih ulja. Smatra se da to može dovesti do ispuštanja potencijalno štetnih čestica u zrak. Na taj način, udišemo nešto što zasigurno ne želimo i što loše utječe na naše zdravlje. Više o utjecaju plastike na naše zdravlje možete pronaći ovdje . O endokrinim disruptorima (BPA, DEHP i DBP) pročitajte ovdje. Dakle, važno je imati na umu da je nužno imati difuzor načinjen od kvalitetne plastike kako se, u njegovoj interakciji s eteričnim uljima, u prostor ne bi ispuštale potencijalno opasne čestice.

YL plastična ambalaža je s unutarnje strane presvučena zaštitnim slojem koji spriječava kemijske međudjelovanje ulja i plastike. Njihovi difuzori su vrlo jaki te ispuštaju veliku količinu maglice. Ta dva razloga su prevagnula da odaberem upravo njih.

 

 

Opcije narudžbe

Ukoliko ste odlučili isprobati Young Livingove proizvode, preporučujem najpovoljniju opciju, Start paket. Više o njemu pročitajte ovdje. Tu možete vidjeti koja sve ulja dobijete u tom paketu, čemu ona služe, koji difuzor možete odabrati te koja je isplativost. Obratite pažnju upravo na grafiku isplativosti ovoga paketa!

Kada ste odlučili koji difuzor želite (DewDrop, Desert Mist ili Aria), svakako je važno proučiti Essential Rewards program kao svojevrsni alat pomoću kojeg možete uštedjeti, ali i brže zamijeniti sve štetne kemikalije prirodnim proizvodima.

Cijena Starter Kita

Young Living dostavlja svoje proizvode diljem svijeta, a njihova cijena ovisi o državi u kojoj živite (zbog različite stope poreza i carine).

Cijena Starter Kita s Desert Mist ili DewDrop difuzorom:

 • Hrvatska: 189,99€ + poštarina
 • Švedska: 1700,00 SEK + poštarina
 • Njemačka: 180,87€ + poštarina
 • Austrija: 182,39€ + poštarina
 • Irska: 186,95€ + poštarina
 • Srbija*, BiH*, Crna Gora: 151,99€* + poštarina (+ carina)

Cijena Starter Kita s Aria difuzorom:

 • Hrvatska: 309,99€ + poštarina
 • Švedska: 2727,50 SEK + poštarina
 • Njemačka: 295,11€ + poštarina
 • Austrija: 297,59€ + poštarina
 • Irska: 305,03€ + poštarina
 • Srbija*, BiH*, Crna Gora: 247,99€* + poštarina (+ carina)

*U zemljama koje nisu EU članice se plaća carina. Za Srbiju je to sve iznad 50€, za Crnu Goru sve iznad 75€, a za BIH sve iznad 150€)

 

Upute za narudžbu

 1. klik na link OVDJE

 

Ako trebaš pomoć prilikom narudžbe, slobodno me kontaktiraj putem kontakt forme (ispod), Facebook profila ili na info@greenrock.hr.