Thieves deterdžent za pranje suđa

Thieves deterdžent za pranje suđa

Jeste li ikada razmišljali o pravim razlozima zbog kojeg vam koža bude smežurana, bijela, suha ili jednostavno oštećena nakon pranja posuđa?

Moram priznati da se meni to jako često događalo, prije prijelaska na prirodne proizvode, i da sam primjetila kako su komercijalna sredstva za ručno pranje posuđa zaista agresivna prema koži. Ako naša koža tako reagira nakon kratkog vremena, onda zamislite što to sve uđe, preko nje, u naš krvotok te direktno utječe na naše zdravlje?

Evo koja je odlična zamjena za sve opasne i štetne proizvode s tržišta.

Riječ je o Thieves deterdžentu za pranje posuđa. On je 100% prirodan proizvod koji učinkovito čisti posuđe, a ne sadrži boje niti sintetičke sastojke. Eterična ulja Thieves, Jade Lemon i Bergamot, uz druge prirodne sastojke, zaslužni su za blistavo čisto posuđe! S obzirom da je skroz prirodan, ne pjeni se kao ostala sredstva za pranje posuđa, no oni koji žele mjehuriće trebaju dodati malo sode u Thieves Dish Soap.  Ja ga razrijeđujem na način da ostavim samo 1/3 deterdženta u boci, dodam do vrha vodu te veliku jušnu žlicu sode bikarbone. Na taj način, deterdžent mi traje jako, jako dugo, a najvažnije je da pozitivno djeluje na zdravlje. U njemu je poznata mješavina eteričnih ulja, Thieves. Thieves je specijalna formulacija za podršku imunološkom sustavu što bi značilo da, kada perete suđe, ne samo da ne trebate koristiti rukavice, već i da pozitivno djelujete na svoj imunitet, ali i na cjelukupno zdravlje.

EVO KOJE SU PREDNOSTI OVOG SREDSTVA:

 • formuliran na biljnoj bazi
 • svježi citrusni miris
 • blistavo čisto posuđe
 • moćna formula eteričnih ulja Thievesa, Jade Lemona i Bergamota
 • NE SADRŽI SLS (natrijev lauril sulfat), SLES (natrijev lauril eter sulfat), boje, formaldehid, fosfate ni sintetičke mirise
 • pozitivno utječe na imunološki sustav, ali i cjelokupni organizam

O posljedicama prevelikog unosa kemikalija u organizam (SLS, SLES, formaldehid, sintetički mirisi itd.) pročitajte OVDJE.

IDEJE ZA KORIŠTENJE:

 1. Uštedi! Spomenula sam gore kako ja svoj Dish Soap štedim razrijeđivanjem i dodavanjem sode. Pokušajte jer je ideja stvarno korisna!
 2. Napravite vlastiti pjenušav sapun za ruke! U pjenilo dodajte samo dvije žlice Thieves deterdženta, ostatak napunite vodom i protresite da se pomiješa!
 3. Operite svoj automobil! Dodajte dvije žlice Thieves deterdženta u toplu vodu. Nježno utrljajte i dobro isperite.
 4. Zaštitite kožu! Pomiješajte šest kapi Thieves deterdženta s dvije šalice vode i 1/2 šalice maslinovog ulja u staklenoj boci. Dobro protresite, poprskajte kožu i obrišite višak krpom.
 5. Osvježite svoje sobne biljke! Dodajte pet kapi Thieves deterdženta u staklenu bocu i u ostatak dodajte vodu. Dobro protresite bocu, pošpricajte biljke te nježno obrišite.
 6. Očistite nakit! Dodajte kap na svoj nakit, trljajte mekom krpom ili četkicom za zube i temeljito isperite.
 7. Koristite ga kao gel za tuširanje! Možete dodati omiljena eterična ulja i koristiti ih pod tušem. Ne samo da ćete biti čisti, već ćete istovremeno pozitivno djelovati na imunitet.
 8. Pročistite svoju kadu! Dodajte dva šprica u kadu, pospite sodom, očistite, a zatim isperite!
 9. Očistite drvo oko kuće! Pomiješajte dvije žlice Thieves deterdženta s 1 šalicom vode i 1/4 šalice maslinovog ulja u staklenoj boci i upotrijebite je za čišćenje ormara, ograda i namještaja.
 10. Očistite sva mjesta na tepihu, presvlakama ili odjeći! Dodajte jednu ili dvije kapi na željeno mjesto i upotrijebite čistu, suhu krpu kako biste uklonili prljavštinu.
 11. Koristite ga u perilici posuđa! U svoju perilicu posuđa dodajte sedam kapljica Thieves deterdženta, dodajte žlicu sode bikarbone i uključite kao i obično.