Edukacije i poklon

Edukacije i poklon

Dok sam bila na porodiljnom, uočila sam dosta stvari koje nedostaju i koje želim redefinirati u svome radu. Jedna od njih je pristup i način rada. Dugo sam slagala dijelove svoje vizije kako bih došla do najsavršenije varijante. Ona je trebala zadovoljavati moje apetite kao edukatora, tj. učiteljicu. To, u mojoj glavi, znači da je sve trebalo biti sistematično razrađeno, kao i uvijek, ali i jasno i koncizno svima koji uče.

Budući da moja učiteljska struka nije nikada previše dolazila do izražaja, jer sam naglašavala stranu iskustva u primjeni svega što vam prenosim, ipak sam odlučila pokazati i ove vještine. Moj cilj je od prvoga dana isti – pomoći svima koji pomoć prihvate pa evo što te novoga čeka i kako je to povezano s današnjim danom!

 

YL DAY

Young Living Day je događaj koji se obilježava samo par puta godišnje. Svaki put, na te dane, Young Living pripremi ponuda koja omogućuje da započnemo s pozitivnim promjenama u našim životima. Budući da je danas dan za uštedu i promjenu, evo i savršenog tajminga da se prijaviš na moje edukacije.

 

Edukacija je za tebe ako:

  • misliš da ti promjena ne treba jer “svi tako žive pa im ništa nije”
  • već neko vrijeme želiš nešto mijenjati, ali ne znaš na koji način
  • imaš dijete i želiš naučiti kako zaštititi njegovo zdravlje
  • voliš prirodu i sve prirodno
  • želiš uštedjeti

 

Tema edukacija

Radi se o dva modula s temeljima koji ti jasno objašnjavaju kako naš stil života utječe na naše zdravlje. U prvom ćeš saznati veliki broj znanstvenih činjenica koje alarmiraju na buđenje čovječanstva. Jednako tako, dobit ćeš pristup drugom modulu edukacije u kojoj možeš čuti sve informacije o tome kako početi mijenjati stvari i donijeti odluke koje čuvaju zdravlje.

Ukratko: sve što ti treba za kvalitetnu edukaciju i jasnu viziju kako nešto počet mijenjati je tamo!

 

ČIME ZAPOČETI PROMJENU

Jednim korakom: slanjem poruke putem kontakt forme (dolje).

 

RAZLOG ZA PROMJENU

Taj razlog najbolje znaš ti. Je li riječ o tome da osjećaš da ti treba nešto bolje, a nedostaje ti informacija. Jesu li razlog za promjenu tvoja dječica koja imaju neki zdravstveni izazov. Radi li se možda samo o tome da voliš prirodu i shvaćaš puninu njene vrijednosti i moćni utjecaj na naše zdravlje.

O čemu god da se radilo, sada je vrijeme da se educiraš i saznaš više.

S obzirom da je YL Day, na poklon možeš dobiti* mješavinu eteričnih ulja “Grounding” koja podržava osjećaj prizemljenja i mira. Možeš ga koristiti kao parfem, inhalirati direktno iz bočice ili dlanova te nanošenjem (razrijeđenoga) na koži.

*kako bi ostvarila pravo na Grounding mješavinu kao poklon, uvjet je da izvršiš svoju prvu narudžbu, tj. da do sada nisi imala svoj profil na YL web stranici!

 

Za sve detalje o edukaciji ili realizaciji prve narudžbe, slobodno mi se javi putem kontakt forme (dolje).