Thieves linija prirodnih proizvoda

Thieves linija prirodnih proizvoda

Kada posvetimo svoje vrijeme istraživanju štetnosti komercijalnih sredstava za čišćenje i osobnu higijenu, uglavnom se šokiramo pronađenim studijama. Većina se zapita zašto sve te informacije nisu znali prije. Često se i krivimo za “nanesenu štetu” te se zapitamo možemo li to ispraviti. Ako već niste, svakako pregledajte informacije koje sam s vama ovdje podijelila.

Stoga, cilj mi je da vam ukažem da zaista postoje prirodni proizvodi koji će vam biti najbolji prijatelji po pitanju blagotvornog učinka na zdravlje. Ujedno, savršeno će odraditi posao za kojeg su zaduženi.

 

Na našem tržištu postoji više proizvođača koji nude prirodne proizvode

Istraživala sam dosta detalja te je moj glas otišao Thieves liniji proizvoda. Zašto? Jednostavno zbog toga što sam htjela nekoga tko mi nudi sve što mi treba, a da je vrhunske kvalitete. Po tom pitanju, zaista nisu imali konkurenciju. Ovdje sam pronašla od deterdženta za pranje rublja, čistača kućanstva do paste za zube i sapuna.
Ono što je bio ogromni plus jest činjenica da se u svim ovim proizvodima nalazi Thieves mješavina eteričnih ulja. Ona je specijalno formulirana kao podrška imunološkom sustavu. Sada, nakon godinu i pol dana korištenja, mogu potvrditi da je apsolutno fenomenalna! Nema ništa bolje nego čistiti svoj dom, a ujedno pozitivno djelovati na svoj imunitet, zar ne?

 

Od proizvoda koji su tu dostupni, važno je izdvojiti Thieves Cleaner kao apsolutni favorit svih majki. To je koncentrat kojeg razrjeđujemo u vodi i koristimo na svim površinama u domu. Omjer vode i koncentrata ovisi o površini koju čistimo, a odlična vijest je što jedna boca traje i do 9 mjeseci!  Sigurna je za upotrebu u blizini djece i kućnih ljubimaca jer sadrži prirodne sastojke na biljnoj bazi. Koristim ga za čišćenje podova, radnih površina u kuhinji, kupaonice, brisanje prašine i staklenih površina, ogledala, prozora itd. Odličan trik je i da s njim možete čistiti daske za rezanje te dječje igračke!

Naprosto ga obožavam jer konačno više nemam strah da ću udisati kemikalije za vrijeme čišćenja. Više ne moram paziti da sve dobro isperem ili prozračim nakon čišćenja. Nama je ovo bio početak zamjene toksičnih proizvoda prirodnim opcijama.

Thieves deterdžent za rublje

Znate li koliko su komercijalni deterdženti za rublje štetni za naše zdravlje? Znate li da je opasno boraviti u prostorijama u kojima se suši rublje. Razlog je isparavanje štetnih kemikalija.

Thieves deterdžent za rublje je potpuno prirodan te 6x koncentriraniji od ostalih prirodnih deterdženata. Miriše na božićno jutro zbog eteričnih ulja koja sadržava (cimet, klinčić, eukaliptus itd.). Zbog svega toga, odlučila sam se za isprobavanje Thieves deterdženta za rublje. Dugo sam tražila učinkovito i prirodno rješenje, a često ga kombiniram s onim kojeg sama napravim.

Za obično pranje, dodajte pola čepa direktno u bubanj svoje perilice. Ukoliko perete na višim temperaturama, preostalu polovicu čepa napunim sodom bikarbonom koja djeluje kao prirodni izbjeljivač. Prilikom pranja rublja, volim dodati svoj prirodni omekšivač za rublje.

 

Thieves linija nudi i:

  • Paste za zube,
  • Vodicu za ispiranje usta,
  • Konac za zube,
  • Gel za higijenu ruku,
  • Sprej za higijenu površina i ruku,
  • Deterdžent za pranje posuđa,
  • Tvrdi sapun za ruke,
  • Tekući pjenušavi sapun za ruke

Dakle, sve što vam svakodnevno treba, nalazi se ovdje. Sve je 100% prirodno uz dodatak eteričnih ulja koja pozitivno utječu na vaš imunitet. Može li bolje?