Što je Essential Rewards

Što je Essential Rewards

Ukoliko već niste pročitali članke u kojima sam navela velik broj važnih informacija o opasnim proizvodima u kućanstvu, savjetujem da ih pročitate. Većina nas je svjesna odgovornosti prema zdravlju, ali manji dio shvaća da si sami nanosimo štetu lošim životnim navikama.

 

Što je Essential Rewards

ER (Essential Rewards) je program vjernosti kojeg je osmislio Young Living. Njegov smisao je da nam na poseban način omogući nešto što je svima važno, a to je što brži prelazak na sigurne, prirodne proizvode. Ja sam se odlučila za promjenu svega u svome domu nedugo nakon kupnje svog Starter Kit paketa ulaskom u ER.

 

Prednosti ER-a

Postoji nekoliko benefita ukoliko ste u ER programu:

1. Nagradni bodovi*:

  • u prva tri mjeseca članstva, vraća vam se 10% od naručenih PV bodova
  • od 4. – 24. mjeseca članstva, vraća vam se 20% od naručenih PV bodova
  • od 25. mjeseca članstva, vam se 25% od naručenih PV bodova.

*npr:

  • u svojoj 1.mjesečnoj narudžbi, koja je vrijedna 200 PV bodova, dobijete 20 bodova.
  • u svojoj 5. mjesečnoj narudžbi, koja vrijedi 200 PV bodova, dobijete 40 bodova.

Sve te bodove skupljate i zamijenite, kada želite, za besplatni proizvod/e.

 

2. Jeftinija poštarina:

Svi članovi ER-a imaju povoljniju poštarinu.

 

3. Promo proizvodi

Uz svaku svoju mjesečnu narudžbu možete dobiti besplatne proizvode. Broj proizvoda koje dobivate na poklon ovisi o vrijednosti vaše narudžbe u PV bodovima.

– ukoliko vaša narudžba iznosi:

> 120 PV bodova = dobivate 1 besplatni proizvoda

> 190 PV bodova = dobivate 3 besplatna proizvoda

> 250 PV bodova = dobivate 5 besplatnih proizvoda

> 350 PV bodova = dobivate 7 besplatnih proizvoda

> 450 PV bodova = dobivate do 9 besplatnih proizvoda

Promo proizvodi dolaze u paketu, zajedno s vašom mjesečnom narudžbom. Svakog prvog u mjesecu, u mojoj Facebook grupi Tajna esencije, možete saznati i o kojim točno proizvodima je riječ!

 

4. Pokloni za vjernost i pozitivne promjene

Young Living (YL) cijeni našu namjeru da učinimo svoj dom sigurnim mjestom. Zbog sveprisutnijih zdravstvenih problema, na globalnoj razini, te jasnih dokaza da su sastojci komercijalnih proizvoda uvelike zaslužni za to, osmišljen je ER. Young Livingova misija je omogućiti svim domovima svijeta prirodne proizvode. Kako bi nam u tom procesu olakšali i nagradili nas za pozitivne promjene, YL nam šalje dodatne poklone.

Nakon 3, 6, 9 i 12* mjeseci vjernost ER-u, dobivamo (neovisno o visinama naših mjesečnih narudžbi) jedno ulje na poklon.

*npr: nakon 12 mjeseci članstva, dobijete skupocjenu mješavinu eteričnih ulja Loyalty. Ona nije dostupna na webu, već ju YL šalje isključivo nama, koji ustrajemo u naumu da živimo zdravije i sretnije!

 

5. Siguran dom

Mislim da je najveći i najdragocjeniji benefit ER-a upravo rezultat kojeg postižemo, a to je siguran dom! Zašto?

Svima nama je u fokusu očuvanje zdravlja. Ma koliko god mislili da smo zdravi, brzi tempo života, velik broj stresnih situacija i nemogućnost da se uvijek kvalitetno hranimo, zasigurno narušavaju naše zdravlje. Ovo je fantastičan način da bar u jednom malom dijelu dana, kada smo u svom domu, na moćan i učinkovit način djelujemo na njegovo očuvanje.

 

Imam li obvezu u ER-u

U Essential Rewardsu nema ugovorne obveze. Jednostavno sastavite svoju narudžbu i provedete plaćanje jednom u mjesecu na željeni datum. Na taj način postupno mijenjajte štetne proizvode prirodnim varijantama. Jednom kada probate, bit ćete oduševljeni promjenama koje ćete doživjeti.