Uvjeti korištenja i politika privatnosti

Na snazi s datumom: listopad 2022.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Vaša upotreba internet stranice

Sadržaj internet stranice može sadržavati netočne podatke ili tiskarske greške. Promjene na internet stranici se mogu napraviti periodično, u bilo kojem trenutku, i bez obavijesti o istima. Međutim, Autor se ne obavezuje na redovito ažuriranje informacija sadržanih na ovoj internet stranici. Također, Autor ne jamči da će internet stranica funkcionirati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti pravovremeno ispravljani ili da je internet stranica kompatibilna s vašim hardverom ili softverom.

 

Izuzeće od odgovornosti

Internet stranicu koristite na vlastiti rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korištenja ili je u nekoj vezi s korištenjem internet stranice ili njegovog Sadržaja.

 

Linkovi za internet stranice trećih osoba

Internet stranica može sadržati linkove drugih internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takvi linkovi su stavljeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Autor ne kontrolira i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili sigurnost ovih stranica. Autor ne kontrolira sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet stranicama. Ako uspostavite vezu sa takvom internet stranicom, preko linka na mojoj Internet stranici, to činite na vlastiti rizik i bez suglasnosti Autora.

 

Sadržaj dostupan na ovoj internet stranici

Pravo na intelektualno vlasništvo, i ostala prava, na bilo koji Sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa internet stranici (u daljem tekstu Sadržaj), pripadaju Autoru, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba Sadržaja podliježe uvjetima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Hrvatske.  Nemojte preuzimati niti koristiti Sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite Sadržaj s internet stranice, to činite na vlastiti rizik.

 

Pohađanje radionica i edukacija

Pohađanje bilo koje od ponuđenih online radionica i edukacija na stranici vrijedi od početka rada. Polaznika obaviještavam elektronskom poštom koju svaki polaznik dobije na početku rada.

 

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ovom politikom privatnosti uređuje se način na koji greenrock.hr. (ova web stranica) prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu, ”Korisnik”) preko www.greenrock.hr stranice ili odredišnih strana u njenom vlasništvu (u daljem tekstu ”stranica”). Ova politika privatnosti se odnosi na stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi greenrock.hr.

 

Osobni identifikacijski podaci

Ova Stranica prikuplja osobne, identifikacijske, podatke od Korisnika na različite načine uključujući, ali ne ograničavajući se kada Korisnici posjećuju Stranicu, prijave se na newsletter, e-mail formu, popunjavaju formular ili kviz, a u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na Stranici. Od Korisnika se, prema potrebi, mogu tražiti ime, prezime i e-mail adresa. Korisnici mogu posjetiti moju Stranicu anonimno. Stranica prikuplja osobne informacije od Korisnika samo ako Korisnik svojevoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti da osobno pruže identifikacijske informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Stranici.

 

Maloljetni korisnici

Ukoliko ste maloljetni, obavezno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja prije nego što date informacije o sebi. Maloljetnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno dati ove osobne informacije.

 

Druge internet stranice

Ova internet stranica može sadržati linkove za druge internet stranica koji nisu pod našom kontrolom i koje ne podliježuovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim internet stranicama koristeći date linkove, operateri ovih internet stranica mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

 

Identifikacijski podaci koji nisu osobne prirode

Stranica ima pravo prikupljanja identifikacijskih podataka o Korisniku koji nisu osobne prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Stranicom. Ne-osobni identifikacijski podatci mogu uključiti ime pretraživača, tip računala i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje Stranici kao što su operacijski sistem, Internet poslužiteljkoji koriste i druge slične informacije.

 

Čuvanje podataka

Podatci se prikupljaju i čuvaju u okviru email liste (baze podataka) putem Flodeska (email marketing i marketing automatizacija).

 

Kako se koriste prikupljene informacije

Stranica može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u ove svrhe:

  • za poboljšavanje svojih usluga
  • za personalizaciju iskustva korisnika
  • kako bi bolje shvatili kako Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na Stranici
  • za unaprjeđenje Stranice
  • za Slanje informacija Korisnicima koje su pristali primati newsletter o temama njihovog interesa
  • za slanje periodičnih e-poruka

E-mail se može koristiti za slanje informacija o ispravkama i novostima na Stranici. Također se može koristiti kao kanal komunikacije da se odgovori na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahtjeve. Ako Korisnici odluče prijaviti se na mailing listu ove Stranice (www.greenrock.hr), oni će dobiti e-poruke koje mogu uključivati vijesti, informacije o novim ponudama, proizvodima, uslugama, edukativni sadržaj itd. Ako u bilo kojem trenutku Korisnik odluči da više ne želi primati e-mail newsletter, na dnu svakog e-maila postoji link za odjavu.

 

Zaštita informacija

Stranica prikuplja podatake, skladišti, obrađuje uz sigurnosne mjere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, promjena ili uništavanja osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na Stranici.
Stranica je u skladu GDPR-om u cilju stvaranja što sigurnijih mjera koje su važne za zaštitu Korisnika.

 

Dijeljenje osobnih podataka

Green Rock ne prodaje, ne trguje i ne iznajmljuje Korisničke osobne identifikacijske podatke drugima.

 

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • na odjavu s e-mail liste u svakom trenutku
  • zatražiti informaciju koji su njegovi podaci sačuvani u bazi podataka
  • zatražiti brisanje svih njegovih podataka iz baze
  • na promjene u politici privatnosti

Green Rock pravo na ažuriranje ove politike privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učini, revidirat će se ažurirani datum na vrhu ove stranice te će se obavijest poslati e-mailom. Preporučuje se Korisnicima da povremeno provjere ovu stranicu kako bi vidjeli je li došlo do promjena. Suglasni ste i prihvaćate da je Vaša odgovornost povremeno pregledavanje ovepolitike privatnosti i da ste svjesni da su moguće modifikacije iste.

 

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta

Korištenjem ove Stranice, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s njom, molim Vas da ne koristite ovaj Stranicu. Korištenje Stranice nakon objavljivanja promjena u ovoj politici će se smatrati Vašim prihvaćanjem tih promjena.

 

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse Stranice ili vašom interakcijom s ovom Stranicom, kontaktirajte:

Tanja Junčaj

www.greenrock.hr

gr.green.rock@gmail.com


Kontaktirajte me