Piling za lice

Piling za lice

Ovo je zaista najbolji piling za lice kojeg sam probala! Radi se o “Satin Facial Scrub” pilingu za čišćenje lica, od Young Livinga, koji je napredna formula za čišćenje svih tipova kože. Čisti kožu, pruža ključne hranjive tvari i stimulira bez oštećenja prirodne pH ravnoteže kože.

Sadrži zrnca voska jojobe koji pružaju nježni piling koji ne iritira osjetljivu kožu, za razliku od drugih oštrih pilinga ili pilinga na bazi kemijskih sredstava. Zrnca jojoba voska kombinirana su s MSM-om, vitaminima i drugim botaničkim ekstraktima kako bi se dobio piling lica pogodan za sve tipove kože i osjetljivosti.

Kako ga koristiti

Najbolje ga koristiti nakon tuširanja jer se pore lica jos dodatno otvore. Prije cijelog postupka, dobro je toplom vodom umiti lice jer na taj način olakšavate učinak samom pilingu. Nanesete vrlo malu količinu pilinga te nježno umsirajte u lice. Isperite hladnom vodom nakon toga da se pore lica zatvore. Osjećaj će biti ugodan i osvježavajuć zbog peperminta koji je unutra, a lice će biti savršeno glatko!