Mirah kolekcija – za prirodnu njegu kože i kose

Mirah kolekcija – za prirodnu njegu kože i kose

Kada je u pitanju čišćenje lica, oduvijek sam uljne čistače smatrala neučinkovitima. S druge strane, uljni serumi za njegu kose su mi bili favoriti jer su jedini davali željeni učinak. Što se tiče proizvoda za depilaciju, tu moram priznati da sam naginjala epilatorima, međutim u zadnje se vrijeme ipak odlučujem na nešto totalno drugačije, a evo o čemu je riječ!

 

Evo moje preporuke must-have proizvoda za njegu:

  • Mirah Luminous Cleansing Oil  formulirano od 10 vrhunskih terapeutskih eteričnih ulja, među kojima su ruža i ylang-ylang, te 10 hidratantnih biljnih ulja poput ulja jojobe i argana. Ovaj uljni čistač je odličan u skidanju šminke, mrtvih stanica i ostalih nečistoća koje začepljuju pore. Ostavlja svježu, nahranjenu i sjajnu kožu, a pritom ne moramo brinuti o ftalatima, parabenima, sulfatima, sintetičkim konzervansima, bojama i drugim štetnim sastojcima proizvoda za skidanje šminke. U početku sam bila izuzetno skeptična i dugo mi je trebalo da mu dam priliku. Bila sam uvjerenja da uljna masa ne može učinkovito odstraniti šminku. Srećom, ovaj bočica me razuvjerila i još jednom u nizu pokazala da je uvijek najprije dobro probati pa onda prosuditi.

 

  • Mirah Hair Oil – ovo luksuzno ulje za njegu kose će vas ostaviti bez daha! Doslovno! U sebi sadrži ulje argana i vitamin E, a koristi se na dva načina: kao njegujuću uljnu masku za kosu ili ulje za njegu vrhova. Njegujuća maska: par kapi ulja zagrijete među prstima te nanesete na kosu koju zatim trebate pročešljati, ostaviti preko noći i nakon toga ju oprati. Ulje za njegu vrhova: malu količinu nanesite na vrhove nakon pranja kose. Ovo ulje je apsolutni favorit u mojoj kolekciji! Kosa mi je nahranjena, glatka i sjajna nakon što ga nanesem.

 

  • Mirah Shave Oil – ovo ekskluzivno ulje za brijanje u sebi sadrži ulje avokada i egzotičnog baobaba u kombinaciji s bogatim blendom eteričnih ulja koja će osigurati optimalnu njegu kože za vrijeme i nakon brijanja. Koristim za za depilaciju svih zona, a nakon što ga prvi put koristite, shvatit ćete da depilacija dobiva sasvim novu dimenziju, a to je dubinska njega kože!